Diensten

Hosting

Voor uw eigen website zijn er een aantal elementen noodzakelijk. Een van deze elementen is 'Hosting'. Hosting is een verzamelnaam voor alle diensten die via een server online worden aangeboden.

Voor uw website betekent dit:

  • Het aanbieden van uw domeinnaam (de naam van de website).
  • Online opslagruimte voor de bestanden van uw website.

Optioneel:

  • Een database om een dynamische website te realiseren.
  • De opslag en afhandeling van uw E-mail.

Owl ICT biedt verschillende hosting pakketten aan voor onder andere de hosting van uw website, email en eventuele databases. Naast deze standaard pakketten is het tevens mogelijk om in overleg met Owl ICT een eigen hosting pakket samen te stellen.

Software op maat

Hoe vaak komt het voor dat u gebruik maakt van een bepaald softwarepakket dat net niet voldoet aan uw eisen. Om dit probleem op te lossen, biedt Owl ICT u de mogelijkheid om software op maat te laten maken.

In een aantal gevallen zijn er al bestaande softwarepakketten die grotendeels aan uw wensen voldoen en waarop extra functionaliteit kan worden ingebouwd. Owl ICT begeleidt u met het vinden van de juiste software en kan de gewenste aanpassingen voor u realiseren. Indien u zoekt naar software met bedrijfsspecifieke functionaliteit, dan kan Owl ICT de software van grond af aan naar uw wensen opbouwen.